Hoşgelen, sefa gelenler, bol bol gelenler

14 Mart 2014 Cuma

Unutmamalı...



4 Mart 2014 Salı

Markalarla İmtihan - 2.Kez Karaca

Artık tüm markalar biliyor blogların gücünü bu yüzden telefondan, internette yapılan şikayetleri çok önemsemeseler bile bloglardan yazıldı mı iş değişiyor. Benim için de öyle oldu, sizin de katkılarınızla okunduğunu farkedip normalde 2,5 ayda 1 kere bile geri dönmeyen firma 2 gün içinde aradı beni. Ama problem çözüldü mü HAYIRRRR!!!!

Çay kaşığım varmış, onu zahmet edip yolladılar ki asıl umrumda olan tencereydi. Çay kaşığı çok büyük bir durum değil benim için.

Benim tencere kulplarım kırmızıydı ya, neymiş efendim kırmızı kulp stoklarında yokmuş, sadece krem rengi varmış o da benim takımımla uygun olmayacağı için yollamayacaklarmış, kırmızı stoklara girince haber vereceklermiş. Benim kendi yanık kulplarımı geri yollayın o zaman dedim, onlar geri dönüşüme konduğu için geri veremeyiz diyorlar. Tamam dedim yapın siz böyle bende internetten aynı şekilde yazmaya devam edeceğim. Bu kadar ciddiyetsiz ve saygısız oldukları için, verdiğimiz paranın karşılığını alamadığımız gibi elimizdekilere el konduğu için- ki düşünün kulp tek olmaz deyip tencereyi de istemişlerdi tenceremden de olacaktım- yasal yollara başvuracağım.
 Karacadan alışveriş dönemi benim için burada kapanmıştır!!!!
Lütfen sizde yaşadığınız durumları yazın altına da birkaç bloggera reklam yaptırmakla tüm bloglara iyi tanıtım yaptıklarını düşünmesinler. Asıl reklam müşteri memnuniyetidir bence.

3 Mart 2014 Pazartesi

En tatlısından çekiliş kazandım ben yine ;))

Kpss'ye o kadar adadım ki kendimi bu sene, dershaneye de yazıldım bu yüzden artık sık sık giremiyorum bloguma :( umarım yaza bu çalışmalarımın meyvesini toplarım da yapamadığım postların acısını çıkartırım. Geç kalmış bir post ile karşınızdayım tekrar

Şimdiye kadar hiç çekiliş kazanmamışken bi anda 2 çekiliş kazanmak şaşırttı beni
İlk kazandığım çekiliş bakım ürünleriydi ancak bu daha da tatlısı çikolata çekilişiydi hem de kişiye özel
Keyif Olsun blogunun düzenlediği sevgililer günü çekilişiydi 
(http://www.keyifolsun.com/2014/02/cikolata-tadnda-sevgililer-gunu.html), 
  http://www.cikolatakart.com dan kişiye özel bir çikolata paketi.

Görünce hemen katıldım tabi belli mi olurdu kiii iyi ki de katılmışım ;))
Nihal hanım hemen iletişime geçti benimle, fotoğrafımı yolladım. ben fotoğrafımı bir gün geç attığım için 14 şubata yetişemedi ama 15 şubat günü elimdeydi hediyem

Kendi çantasıyla gönderilmişti çikolatalarım

 kocamın daha önceden bana aldığı kocaman kalp balonlarımızla çekilmiş fotoğrafımız, sevgililer günü temasına çok uygundu tabi ;)


kazandığım hediye, biraz da kocama ufak bir sürprizim oldu ;))

Çikolatalar bitse bile fotoğrafımızın basılı olduğu kalın karton kutuyu her zaman kullanacağım kesin ;))

Görüntüsü beni zaten mest etti ama çikolatasının bu kadar lezzetli olmasını beklemiyordum açıkçası, genelde görüntüye önem veren firmalar da ürünlerin tadı biraz kötü olur önyargımı tamamiyle yıktı. İçinden çikolataları alıp paketleri geri koyuyoruz kutusuna ;))

Bu güzel hediyesi için www.keyifolsun.com bloguna ve bu güzel ürün için http://www.cikolatakart.com 'a içten teşekkürler ;))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...