Hoşgelen, sefa gelenler, bol bol gelenler

7 Şubat 2014 Cuma

Markalarla imtihan - Karaca

 Evvvet gün geçmiyor ki yeni bir marka ya da markalaştığını sanan bir firma müşteriyi alışveriş yaptığına pişman etmesin. 

Yeni şikayetim Karacayla ilgili. Karaca'nın ürünleri güzel, tanıtımları da iyi kabul ediyorum ancak ben çeyizime yemek takımı bakarken firmaların koleksiyonlarına baktıktan sonra şikayetlerine de bakmıştım.
Karaca'da bir yemek takımı beğenmeme rağmen şikayetlerine bakıp vazgeçmiştim. Çünkü alışveriş yapanların ortak fikri firmanın ürünlerinin arkasında durmadığı idi.

Yemek takımını almaktan vazgeçtim ama kahvaltı takımı daha makul fiyatlarda bir ürün olduğu için "amannn en kötü ihtimal yenisi alınır" diyerek almıştım.

Bir de çelik tencerenin çok garantilik işi olmayacağı için daha önce http://pamuksekerblog.blogspot.com.tr/2012/12/ceyiz-hazrlklar-tencere-tava-setlerim.html
burada yazdığım çelik tencerelerimi aldım.

Gelelim problemime; satılırken yanmaz denen çelik tencerenin sapı yandı bir de kahvaltı takımımın çay kaşığı kırıldı. 25Kasım2013te karaca mağazasına götürdü annem. (( Aylarca halletmediklerini okuduğumuz için tencerenin sapını söküp tencereyi vermedik. Çalışanlar "tencereyle getirmeniz lazım" dediler sanki tencere olunca farklı oluyor ama vermedik tabi ki iyi ki de vermemişiz.))

25 kasımdan beri en az 5-6 sefer mağazaya gitti annem, her gittiğinde tekrar tekrar kayıt alıyorlar. 
2 seferde müşteri hizmetlerini aradık. İki yerden de klasik cevap "bilgileriniz alındı size geri döneceğiz" , "firmanın üretimini bekliyoruz"...

(Servis fişinde yazan; 1 adet cook plus bakarit sap- damla 7 prç
1 adet 01_17 çay kaşığı)

İşte böyle bir karaca hikayesi. Bu ürünler benim karacadan aldığım son ürünlerdir. Kimseye almayın demem ama kesinlikle tavsiye de etmem. Sonuçta bir ürün alırken para veriyoruz ve bunun karşılığında ürünlerin kaliteli olmasını ve arkasında durulmasını bekliyoruz.

5 yorum:

  1. bana karaca deme aldığım büyün tencereler çok adi çıktı malesef ve kimseye de karaca tavsiye etmiyorum çevremdeki.
    aynen benimde hepsinin sapları yanndı :) aynı sorun ama ben uğraşmadım nalet gelsin dedim bıraktım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insanın kullanınca pek tavsiye edesi gelmiyor zaten :) benim oturduğum yere uzak zaten ama annemlere yakın o yüzden o götürdü sağolsun ama annem de pişman oldu zaten, yenisinden vazgeçtik yanığını versinler de sapsız kaldı tencereler diyoruz :)

      Sil
    2. aynen benim tencereler hep sapsız Allahtan metal kısımları var altında o şekilde kullanıyorum idare ediyorum

      Sil
  2. Ben de geçmiş yıllardan misafirliğe giderken Karaca'dan bir kurabiyelik almıştım, o kadar kötü bir paket yapmışlardı ki, kutusuz, kazak sarar gibi, bant yerine ambalaj kağıdını zımbalaya zımbalaya !!! Firmaya fotoğraflarıyla mail attığım halde hiçbir işlem yapılmamıştı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç bir geri dönüş yapmamalarını beklerim artık anladım Karaca'nın nasıl bir firma olduğunu. 2.yazımı da yazıyorum bugün onu da okuyunca daha emin olacak herkes bence

      Sil

Yorumlamak ister misin?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...