Hoşgelen, sefa gelenler, bol bol gelenler

11 Ekim 2013 Cuma

Çeyiz Hazırlıkları - Tefal Actifry

Çiçeği burnunda gelin ben yine size bir ürünümden bahsetmek istiyorum :)
Patates kızartmasını sevmeyenimiz yok malum ama en büyük derdimiz bize eklediği kilolar bu yüzden actifry'ı ilk duyduğumda çok etkilenmiştim umarım doğrudur dilekleri içindeydim. Daha sonra da çeyizimize ekledik tabi ve şimdi kullanmalara doyamıyorum sanki kızartma yiyorum ama ağzımda yağ tadı kalmadan :)

Ben incecik dilimleri hiç sevmem tercihim hep böyle kalın dilimlerden yanadır, size kalın dilimleri fotoğrafladım ancak kimi zaman da elma dilim şeklinde yapıyorum patateslerimi.

 Biz iki kişi olduğum için 1kglık actifry'ı tercih ettik. 


Sadece patates değil tabi bir çok şey yapabiliyorsunuz içinde, ben şimdiye kadar biber kızartmasını denedim. O da süper oldu. 
Ben karnabahar kızartmasını çok severim ancak çok yağlı olduğu için midemi bulandırıyordu yiyemiyordum. Actifry da deneyeyim bi dedim ki süper oldu bayıldık eşimle üzerine de sarımsaklı yoğurdu döktüm oohhh afiyetler oldu bize :))

Bence evliyseniz evinize, henüz çeyiz aşamasındaysanız çeyizinize mutlaka ekleyin ;))


Pamuk Şeker Tadında Günler ;)

5 yorum:

  1. ÖNCELİKLE GLE GÜLE KULLANIN ABİMLERDE DE VAR BEN PEK BEĞENMEMİŞTİM TERCİH MESELESİ TABİ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim dediğiniz gibi tabi herkesin damak tadı farklı :) biz az önce biber kabak patates kızartmamızı yapıp yedik bile :)

      Sil
  2. İade-i ziyarete geldim :) Güle güle kullan bende yaklaşık 20 gün önce aldım ama hiç kullanmadım bugün bir deneyeyim bari :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldinnn :)) teşekkür ederim bence de hemen çıkarıp kullanmaya başlamalısın ;)

      Sil
  3. Merhaba,
    Çok merak ettiğim, acaba tadı nasıl oluyor dediğim bir ürün. bakalım ne zaman almak kısmet olacak. Blogunu takibe aldım bana da beklerim, sevgilerle...
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil

Yorumlamak ister misin?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...