Hoşgelen, sefa gelenler, bol bol gelenler

24 Aralık 2013 Salı

Düğün Günlüğü - Gelinliğim

Düğünümün üzerinden 6 ay geçti farkındayım ama çoğu fotoğrafa yeni kavuştum, çok detay var düğünden ama ben gelinliğimle başlamak istedim, çünkü gelinliğim yıllardır hayal ettiğim gibiydi. Her ne kadar dantelin asaleti cezbetse de kimi zaman hayalimden vazgeçmedim.

Üst kısmı pırıl pırıl, alt kısmı ise simli tülün normal tül altına konuşmasıyla belli belirsiz bir parlaklık sağlayıp sönük kalmasını engelleyen etek modeli seçtim.

Her ışığa göre parıltısı farklı olduğu için bir çok ışıkta çekilmiş fotoğrafını koydum
(Kırmızı kuşağın eskilerde başlayan asıl takılma amacı kadını aşağılar nitelikte bu yüzden istemediğimi söylediğimde babamda sağolsun açıp okumuş ve haklısın dedi ve "hayatınız toz pembe olsun" mesajını taşıyan pembiş kuşağı bağladı belime)


Gündüz ışığında tam olarak belli oluyor modeli, taşların yatakları gri metal değil şeffaf olduğu için pırıltıyı verirken gelinliğimin rengini koyulaştırmadı.

Gece ışıklarda ki görüntüsü

Gelinliğim yeterince parlak olduğu için kolye takmadım, sadece minik top küpeler taktım bir de komple parlak kelepçeli bilezik.



Aslında kollarım kalın olduğu için kollu bir model seçmem daha doğruydu biliyorum ama verdiğim o kadar kiloya rağmen incelmeyen kollarımın hayalimi baltalamasına izin vermedim

Boynumda ki sarı kolye takı sonrası tabi ki :)) 

Bu da askıda ki hali, arka ipleri bağlanmadığı için açık duruyor. Arkası belden yukarısı ipliydi ancak içinde kapak vardı.

Gelin buketim kırmızıydı bir de ayakkabımın altı :)


Gelin buketimde hayalimden bir parçaydı :) 

Gelinliğimin nereden olduğuna gelecek olursak, İzmirliler Madam Burcu'yu bilir. Aynı yıl evlendiğimiz kuzenim ve en yakın arkadaşımın da gelinliği Madam Burcu'dandı ve kesinlikle tavsiye ederim. Kadriye Hanım benimle ilgilenen satış danışmanıydı, atölye kısmında ise benimle ilgilenen Elçin Hanım o kadar bilgili ve yetenekli ki, çok uğraştı benimle provalarım saatlerce sürdü :)) Fiyatları da hizmete göre çok çok uygun. Eee nasıl beğendiniz mi gelinliğimi :))


4 yorum:

  1. çok şahane olmuşsun ayrıca benimde kollarm kalın ben kilolu da değili ama bir türlü o kollar gitmiyor yapı meselesi sen hayalini gerçek etmişsin gerisi boş üstü de ayrı şık ayrıca altı da benim gelinliğimle aynı bende o şekilde seçtim üstü dantelli idi benmkinin kolları olduğu için...çok tatlı bir görüntü olmuş seninkinde ayrıca bukete ve kuşağa da bayıldım ama buketleri de pembiş beyazlı seçebilirdin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim güzel yorumun için :)) kuşak kısa bir süre kaldı belimde ondan çok takmadım buketle farklı olmasını, bende ilk pembe düşünüyordum ama sonra kırmızı beni cezbetti ayakkabımla uysun istedim :))

      Sil
  2. öncelikle hayırlı olsun :) gelnliğine bayıldımmm çok güzel :)) ama öneml olan eşinle birlikte mutlu huzurlu bir hyatınızın olması..rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah.. bu arada banada ekleri sevgilermle.. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, beğenmenize sevindim ben gelinliğime bayılıyorum çünkü :)) ben de geldim bile bloguna ;)

      Sil

Yorumlamak ister misin?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...