Hoşgelen, sefa gelenler, bol bol gelenler

5 Mart 2012 Pazartesi

Çalışma Masası "motivatör(!)"lerim

Merhaba millet,
Bilenleriniz vardır ama bilmeyenler için ufak bi bilgi vereyim ben Kpss-A grubu sınavlarına hazırlanıyorum. Ve bayağı yoğun çalışma gerektiren bir sınav. Ben biraz geç başladım çalışmaya ama toparlıyorum gibi ;)) Ders çalışmak çok zevkli birşey değil tabi ki ama ortamınızı biraz neşelendirerek daha kolay oturabilirsiniz dersin başına. Nasıl çalıştığımı motive olduğumu soran olmuştu bende sizin de işinize yarar belki deyip, masamdan sizin için kareler çektim. Ufak tüyolarla...

Öncelikle ders çalışma hevesimin kaçmaması için uzmanların dediğini dinleyerek, dizüstü bilgisayarımı masamdan kaldırdım. Çünkü bilgisayar yanınızda olunca sıkılınca 2 dk şuna bakayım diyorsunuz ve o 2 dk oluyor 2 saat.

Eğlenceli kalemleri seviyorum ders çalışırken neşelenmemi sağlıyorlar. Nişanlımın kalem koleksiyonu var ve böyle basit kalemleri hiç sevmez, bende çok çabuk sıkıldığım için böyle kalemler alırım hep. Bu yüzden hep kızar bana ama napiyim çok şekerler, Crossun karizması var bunların eğlencesi :))


Vazgeçilmezim rengarenk kalemler ama öyle karmakarışık kullanmam, mesela ana başlıklara bir renk, alt başlıklarına bir renk, maddelere bir renk... şeklinde kullanırım.
 

Benim biricik nişanlım bankacı ve tabi anlaşılacağı üzere Ziraatli. Bu yapışkanlı kağıt defteri de nişanlımın bana hediyesi. Her çalışan için bir tane getirtmişler. Biriciğim de kendininkini bana getirdi. 
 


Benim şeker ayıcıklı kalemliğim, pofuduğum. Tabi resmini çekerken çıkardım, 
nişanlımın fotoğrafını sıkıştırıyorum ayıcığın kucağına.
 Peluşları pek severim. Çalışma sandalyem değil bankım var ve sürekli yanımda oturan 
pek sevimli anne-yavru filim de var kocaman.
 


Ders çalışırken canım sıkıldıkça ellerime krem sürerim. Ve kokusuna bayıldığım bir krem bu,
kesinlikle tavsiye ederim. Normalde her kremi kullanan biri değilim ama buna bayılıyorum. Su bazlı olduğu için de yumuşacık bi dokusu var, yağlı kalmıyor eliniz. Ve misss gibi kokuyor.



Farkettim ki kocaman kitaplar insanın gözünde büyüyor da büyüyor, bende gördüğünüz kocaman kalın kitabı bölümlerini kesip incecik kitaplar yaptım ve çabucak bitiyor böylece.

 Bu incecik bölüm bu kalınlıkta ki kocaman kitaptandı.


Ahh ahh, çikolatasız adım atılmaz. Ders de çalışılmaz tabi. Benim favorim antep fıstıklıdır. Antep fıstıklı deyince de Damak'ın üstüne yok tabi ;) Bu aralar da çekilişle venedik seyahati kazandırıyor... Umarım nişanlımla bana çıkacak ;))



Ders çalışılır da not kağıtları olmaz mı? Olur tabi hem de en renklisi en şekerinde. Tabi kalpli oluşu da nişanlımın almasından kaynaklı ;)
 Rengarenk kalpler...


Bu not tutacağını nişanlımla cornersa gittiğimizde gördük, benim odam pembe olduğu için o bana pembe temalı kalpliyi aldı bende ona GSli olduğu için sarı temalı kırmızı kalpliyi aldım.



Vee olmazsa olmazımız; SU. Canım sıkıldıkça yudum yudum, yudum yudum :) 
Böbreklerim isyan edecek yakında :)
 

Siz de sevdiğiniz ufak objelerle masanızda iç açıcı bir ortam yaratıp başına daha kolay oturmayı sağlayabilirsiniz. Ama çok fazla resim koymamaya dikkat edin ki; ders çalışırken kendinizi sevdiklerinizle hayallerle buluşmayın ;))

Haydi bakalımmm başarıya odaklanıyoruz 
ders çalışanlara İYİ DERSLER 
eve iş getiren çalışanlara İYİ ÇALIŞMALAR...

2 yorum:

  1. :)))) kolay gelsin güzelim, zordur çalışmak, zaten zamanın çoğu çalışmaya çalışmakla geçer.ama emeksiz aş da olmuyor.kalemlerin de çok şeker!

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle... çalışmadan hiç birşey olmuyor ne kadar sıkılsak da mecburuz ama biraz ilerleyince hoşuna gidiyor insanın da oturana kdr başına sorun... sağol bu arada kalemlerim için ;)

    YanıtlaSil

Yorumlamak ister misin?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...