Hoşgelen, sefa gelenler, bol bol gelenler

6 Ocak 2014 Pazartesi

Firmalarla İmtihan - Bonny Food

Markalarla, firmalarla tüm sabır denemelerimi buradan paylaşmaya karar verdim. Paylaşacağım çok marka, mağaza var. Ama en tazesi Boony Food. Burada kocamın gönderdiği tatlı yeni yıl sürprizini paylaşmıştım. Fakat sizin gördüğünüz kapalı haliydi bir de daha geniş açıdan göstermek istedim. Eşim sipariş verdiği görüntüden sonra geleni görünce hayal kırıklığı yaşadı ama hiç önemli değildi benim için. Onun düşünmesi yollaması bana yeter gerisi firmanın ayıbıdır bende.

İşte kocamın internetten sipariş verdiği görüntü;
-www.bonnyfood.com'dan alıntıdır.-

Şimdi de siparişimizin gelmesinden itibaren ki fotoğraflar yorumsuz yayınlamam yeterli sanırım
Bize kargo ile geldi ürün.
 Sitede gösterilen paketleme şeklinden eser yok tabiki.
 Bu üzerinde ki etiket bonnyfooddan okurlarsa diye koydum fotoğrafı ama ters dönmüş
 Aranjmanın boyundan daha alçaktı konulan kolinin boyu
 Bu yüzden üstte kalan kısım içeri doğru bastırılmış
 Bu yüzden de keklerin çubukları altındaki köpüğü geçip kartonu bile delmiş
 Kurabiye de çubuğundan ayrılmış kutuda sıkıştığı için
 Jelatini açtığımda ki görüntü
Bana biraz özensiz yapılmış gibi geldi çünkü keklere yapışan köpükler vardı 
Aslında çok güzel bir kekmiş fakat ortadan bastırıldığı için orta kısmın çökmesi kötü olmuş tabi 

İşte böyle bizim ilk bonny food deneyimimiz. Siz daha önce alışveriş yaptınız mı? memnun kaldınız mı? Biz bu durumdan sonra baktık ve bir çok şikayet gördük. Sanırım Bonny Food bizim için başladığı gibi bitti. 

Aslında bu şekilde gelmesi hiç önemli değil benim için, eşim gönderdiği için. Ama ben öylesine almış olsaydım falan kesinlikle geri gitmişti bu aranjman çünkü kesinlikle alınan parayı haketmeyen bir hizmetti bence.

6 yorum:

  1. canım çok geçmiş olsun; aynı deneyimin bir benzerini bende çiçek sepeti'nde yaşamıştım malesef :( Kesinlikle bu tür sitelere güvenmiyorum gözümle görüp, elimle teslim etmedikten sonra. Özel günleri mahvetmek de üstlerine yok !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz de bonny fooddan ağzımızın payını aldıktan sonra çiçek sepetini deneyelim bir de diye düşünüyorduk :)

      Sil
  2. Sorumsuz bi firmaymış demek ki. Böyle özensiz olmaları, markaya olan güveni yerle bir ediyor. Buradan daha önce alışveriş yapmamıştım ve asla da yapmayacağım belli oldu. Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de öyle açıkçası firmayı karalamak istemem ama ben nasıl çoğu şeyi bloglardan araştırıyorsam artık araştıranlara da bir faydam olsun istedim. Belki de çok güzel teslim edilenler vardır ama ilkinde böyle olunca insan iyi düşünemiyor sonrası için

      Sil
  3. kötü olmuş bu kargodanda olabiliyor geçende kutuda olmasına rağmen arkadaş kurabiye yollamışdüşün çikolata değil bir şey değil kurabiyeler artık oraya buraya atılmaktan hep kırılmıştı. kargocularda işin cıvıkını çıkardılar firmalarda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kargonun çok etkisi olduğunu düşünmüyorum ben çünkü kek zaten konulan koliden büyüktü ağzı hani kolinin sığmadığı için düz değil de eğimli kapatılıp bantlanır ya aynen öyleydi açmadan foto çekmeyi unutmuşum, daha doğrusu böyle bir şeyler karşılaşacağımı bilsem kesinlikle çekerdim :)

      Sil

Yorumlamak ister misin?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...