Hoşgelen, sefa gelenler, bol bol gelenler

6 Nisan 2012 Cuma

Gamze Anne Sevinci


Aylardır takip ediyorum Gamze annenin her yazısını, her yorumunu, her haberini...
Gamze annenin kendinden çok oğlu için iyileşmeyi istemesine destek olan, o kadar çok "anne" vardı ki, henüz çocuğu olmayan birine -yani bana- göre çok daha iyi destek olabildiklerini düşünüyordum. Bu yüzden hiç yazı yazmadım Gamze anneye.



Ama bu sefer ama bu sefer... o kadar çoook sevindim ki anlatamam, en çok oğlun için en çok "anne" olan tarafın için, bence sende en çok oğlun için seviniyorsundur eminim. Anne değilim ama yazılarından bunu düşünüyorum. Herşeyin en hayırlısı olsun artık hepiniz için. Allah hep böyle gülmeyi nasip etsin sana ve o güzeller güzeli tombiş yanaklı oğluna, eşine.


Sen bir çok ilik bekleyenin umudu oldun, belki bir çok ilik bekleyene senin için kan verenlerden birinin iliği uyacak. Eminim sen tamamen iyileştikten sonra da onları herkesten iyi anladığın için onların yanında olacaksın. Bizde sana destek olmaya devam edeceğiz.

Bu güzel yardımlaşmalar hiç bitmesin. Herkesin şifa bulması dileklerimle.
Nakil de bitti... herşey tamam artık dediğin günleri sevinçle ve dört gözle bekliyoruz hepimiz.

2 yorum:

  1. çok etkilendim, çok sevindim bu habere, Allah herkese şifa versin ve bizi böyle bir süreçte yalnız bırakmayan, yardım elini uzatan insanları çevremizden hiç eksik etmesin inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin Allah tüm hastalara şifa versin, destek en büyük moral böyle kötü dönemlerde

      Sil

Yorumlamak ister misin?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...