Hoşgelen, sefa gelenler, bol bol gelenler

10 Şubat 2012 Cuma

SS- Ben kızımı vermem!!!

SS-Ben kızımı vermem! başlık bu. Neden SS? Tabi ki Sosyal Sorumluluğun SSsi ;))
Gelin dergisi, -maalesef ki- Türkiye'nin kanayan yarası olan -bebeklerle oynaması gerekirken gelin edilen- "Çocuk Gelinler"e dikkat çekmek için bir takvim hazırlamış. Projenin adı ise bence çok hoş: "Ben Kızımı Vermem". Proje için dokuz ünlü isim objektif karşısına geçmiş. Özellikle erkeklerin desteği çok önemli çünkü çocuk yaşta gelin edilen çocukların asıl sorumlusu -annelerin sözünün geçmediği ailelerde olduğunu düşünürsek- izin veren babalar bence. Umarım onlara ulaşır bu proje.

Burhan Şeşen ve kızının fotoğrafında bir yandan gülümseyen Burhan Şeşen sağ eliyle kızını öyle bir kavrıyor ki "vermem!" diyor adeta. Bence asıl mesaj da sağ elinde gizli zaten!

Tan Sağtürk'ün kimseyi kıramayacakmış gibi görünen yüz ifadesinin altında bence "Beni zorlamayın!" bakışı yatıyor ;))

İdil Çeliker ise kızının elini sımsıkı kavrıyor.

Ece Doğulu ve pek şeker kızının fotoğrafına bakınca bu sevimliliği bozamaz ki insan :) Anne kız diyaloğu bambaşkadır ya Ece Doğulu da bence iki eliyle kızını kavrayarak gösteriyor bunu.

Ebru Cündübeyoğlu'nu oldum olası çok beğenirim; hem çok alımlı ve güzel bir kadın, hem de bir erkekten bile daha sert ve daha uyarıcı bakmıyor mu sizce de? Harbi kadın derler ya bazen tam öyle. Gerektiğinde sert, gerektiğindeyse "benim" diyen bir kadını bile gölgede bırakacak kadar alımlı...

Hakan Yılmaz'ın sert bakışları her kız isteyeni geri çevirebilecek potansiyele sahip bence. Fazla söze gerek bırakmayacak kadar net!

Neşe Erberk gibi 3 kızı olan bir anne açısından ne kadar önemli olduğunu hissettiriyor bu kare.

Burçin Orhon

  Yeşim Salkım ve kızı, anne-kız olmayı ve o sevgi dolu diyaloğu çok güzel sığdırmış bence bu karelere.



Vee benim beğendiklerime gelince -belki tarafsız bakamadığım için belki de gerçekten o pozlar bana göre daha güzel olduğu için- en çok Tan Sağtürk'ün, Hakan Yılmaz'ın ve Ebru Cündübeyoğlu'nun pozları daha bi sert daha bi etkileyici sanki.

2 yorum:

  1. Çok beğendim, harika fotolar :)

    YanıtlaSil
  2. Hah bayıldım ben bunlara ya :))
    Bloguna geeeldim bak :) görüşmek üzeere.

    www.nzlsyn.blogspot.com
    ben de bekliyorum aamaa ! ;)

    YanıtlaSil

Yorumlamak ister misin?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...